Аукціон не відбувся

: BRE001-UA-20230203-76583 ID: 63dcf34bab5bde67286f1fa2 Номер лота: 14180129/7ЛП

Комплекс нежитлових будівель та споруд Звенигородського паливного складу КП «Облпаливо» Черкаської обласної ради, що розташований за адресою: Черкаська область, м. Ватутіне, вул. Транспортна, 9 А.

Показать больше
Справа про банкрутство № 925/843/14, що розглядається господарським судом Черкаської області. Арбітражний керуючий Пилипенко Тетяна Вікторівна (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією,... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

1 864 040 грн без НДС

Розмір кроку аукціону

18 640,4 грн без НДС

Гарантійний внесок

186 404 грн

Цена за 1м/кв.

1 864 040 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как можно отыскать Комплекс нежитлових будівель та споруд Звенигородського паливного складу КП «Облпаливо» Черкаської обласної ради, що розташований за адресою: Черкаська область, м. Ватутіне, вул. Транспортна, 9 А. по наиболее низкой цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно участвовать в продажах с молотка и купить самые разнообразные товары: завод, цех, древесину необработанную, не жилое помещение. Комплекс нежитлових будівель та споруд Звенигородського паливного складу КП «Облпаливо» Черкаської обласної ради, що розташований за адресою: Черкаська область, м. Ватутіне, вул. Транспортна, 9 А. к примеру, уже выставлен на продажу и ожидает своего покупателя. В категории Продаж майна боржників у справах про банкрутство Вы можете подыскать еще много разнообразных вариантов таких позиций. Ежедневно здесь приобретают имущество заводов-банкротов. Широкий выбор наименований предложен в каждом регионе Украины, например, в Тернополе.