Аукціон не відбувся

: BSE001-UA-20230531-58840 ID: 6477258956ef3040b9990a59 Номер лота: 7

Перший митний аукціон з продажу лоту - Заготовки (монети) для колекції «Coins», що за дизайнерським виконанням відповідають продукції торговельної марки «STYLE AVENUE», якими можуть оздоблюватися сережки/ підвіски/каблучки у кількості 160 шт.

Показать больше
Заготовки зі сплаву олова (основа), цинку, міді, з домішками нікелю та заліза. На монетах зображений профіль Маріанни у фрігійському ковпаці. З написами «Repvbliqve Francaise». З зворотньої сторони написи «Ministere de linterievr», «PRIX offeri par le... Показать больше
Стартова ціна лота

5 600 грн без НДС

Розмір кроку аукціону

56 грн без НДС

Гарантійний внесок

280 грн

Регистрационный взнос

170 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как легко подобрать Перший митний аукціон з продажу лоту - Заготовки (монети) для колекції «Coins», що за дизайнерським виконанням відповідають продукції торговельної марки «STYLE AVENUE», якими можуть оздоблюватися сережки/ підвіски/каблучки у кількості 160 шт. по наиболее оптимальной стоимости? Сегодня на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принять участие в государственных аукционах и подыскать самые разные позиции: банковскую дебеторскую задолженность, спиртзавод, необработанную древесину. Перший митний аукціон з продажу лоту - Заготовки (монети) для колекції «Coins», що за дизайнерським виконанням відповідають продукції торговельної марки «STYLE AVENUE», якими можуть оздоблюватися сережки/ підвіски/каблучки у кількості 160 шт. к примеру, уже выставлен на аукцион и ожидает своего покупателя. В категории Продаж за регламентом Вы можете подыскать еще много разных вариантов таких позиций. Каждый день на сайте приобретают железнодорожные цистерны. Широкий ассортимент позиций предложен в каждом регионе Украины, например, в Украине.