Аукціон не відбувся

: BSE001-UA-20230531-87646 ID: 64772508ce4f93c97326db52 Номер лота: 6

Перший митний аукціон з продажу лоту - Заготовки (монети) для колекції «Coins», що за дизайнерським виконанням відповідають продукції торговельної марки «STYLE AVENUE», якими можуть оздоблюватися сережки, підвіски/каблучки у кількості 290 шт.

Показать больше
Заготовки зі сплаву олова (основа), цинку, міді з домішками заліза. На монетах зображений профіль Маріанни у фрігійському ковпаці. З написами «Repvbliqve Francaise». З зворотньої сторони написи «Ministere de linterievr», «PRIX offeri par le Ministre». Діаметр... Показать больше
Стартова ціна лота

14 500 грн без НДС

Розмір кроку аукціону

145 грн без НДС

Гарантійний внесок

725 грн

Регистрационный взнос

170 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко найти Перший митний аукціон з продажу лоту - Заготовки (монети) для колекції «Coins», що за дизайнерським виконанням відповідають продукції торговельної марки «STYLE AVENUE», якими можуть оздоблюватися сережки, підвіски/каблучки у кількості 290 шт. по самой доступной цене? Сегодня на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принимать участие в публичных торгах и подобрать самые разнообразные позиции: однокомнатную квартиру, помещение не завершонного строительства, спиртзавод, разрешение на использование недр Перший митний аукціон з продажу лоту - Заготовки (монети) для колекції «Coins», що за дизайнерським виконанням відповідають продукції торговельної марки «STYLE AVENUE», якими можуть оздоблюватися сережки, підвіски/каблучки у кількості 290 шт. например, уже выставлены на продажу и ждет своего нового обладателя. В разделе Продаж за регламентом Вы можете посмотреть еще много разнообразных вариантов таких позиций. Каждый день здесь покупают недвижимость банков банкротов. Большой ассортимент позиций предоставлен в каждом городе страны, в том числе и в Северодонецке.