Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20211124-30879 ID: 619e0c6cd9c3fe3683cbbe61 Номер лота:

Обладнання, що знаходиться на балансі управління освіти Краматорської міської ради, та використовується надавачем послуг з організації гарячого харчування для учнів у кількості 2220 шт

Показать больше
Об'єкт оренди складається з 2220 одиниць рухомого майна та використовується для надання учням послуг з гарячого харчування.
Стартова вартість за місяць

48 554,15 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

485,54 грн без НДС

Гарантійний внесок

97 108,3 грн

Регистрационный взнос

710 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Здесь можно подобрать Обладнання, що знаходиться на балансі управління освіти Краматорської міської ради, та використовується надавачем послуг з організації гарячого харчування для учнів у кількості 2220 шт по самой оптимальной цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно принимать участие в публичных торгах и приобрести самые разнообразные позиции: однокомнатную квартиру, помещение не завершонного строительства, спиртзавод, разрешение на использование недр. Обладнання, що знаходиться на балансі управління освіти Краматорської міської ради, та використовується надавачем послуг з організації гарячого харчування для учнів у кількості 2220 шт к примеру, уже выставлен на продажу и ожидает своего нового обладателя. В разделе Оренда майна Вы сможете найти еще много разнообразных вариантов таких позиций. Ежедневно на сайте находят конфискат земельных угодий. Широкий ассортимент лотов предоставлен в каждом уголке страны, в том числе и в Сумах.