Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20211124-89465 ID: 619e1f4ec66b2902e5a407b5 Номер лота: 54

Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, вул. Пашковського, 4 (нежитлове приміщення, що знаходиться на першому поверсі триповерхового терапевтичного корпусу КНП "Маріупольська міська лікарня №4 ім. І.К. Мацука)

Показать больше
Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, вул. Пашковського, 4 (нежитлове приміщення, що знаходиться на першому поверсі триповерхового терапевтичного корпусу КНП "Маріупольська міська... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

4 021 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

40,21 грн без НДС

Вартість договору

4 061,21 грн

Цена за 1м/кв.

104,17 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Здесь можно подобрать Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, вул. Пашковського, 4 (нежитлове приміщення, що знаходиться на першому поверсі триповерхового терапевтичного корпусу КНП "Маріупольська міська лікарня №4 ім. І.К. Мацука) по наиболее приемлемой цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно принимать участие в аукционах и приобрести самые разнообразные позиции: земельный участок, двухкомнатную квартиру, гараж, автомобиль. Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, вул. Пашковського, 4 (нежитлове приміщення, що знаходиться на першому поверсі триповерхового терапевтичного корпусу КНП "Маріупольська міська лікарня №4 ім. І.К. Мацука) к примеру, уже выставлен на продажу и ожидает своего нового обладателя. В данном разделе Оренда майна Вы можете подыскать еще много разных вариантов таких предложений. Ежедневно на сайте забирают банковские квартиры, выставленные на продажу. Большой выбор товаров предоставлен в каждом регионе страны, в том числе и в Славянске.