Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20221128-40656 ID: 6384c2be9f313691f45ea481 Номер лота: 50500

Про передачу в оренду державного нерухомого майна - частини нежитлового приміщення загального користування, технічний поверх гуртожитку №1, площею 2 кв. м, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 32. Строк оренди - на період воєнного стану та 1 рік після його припинення або скасування.

Показать больше
Про передачу в оренду державного нерухомого майна - частини нежитлового приміщення загального користування, технічний поверх гуртожитку №1, площею 2 кв. м, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 32. Строк оренди - на... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

0,02 грн без НДС

Вартість договору

10 грн

Цена за 1м/кв.

1 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как легко подобрать Про передачу в оренду державного нерухомого майна - частини нежитлового приміщення загального користування, технічний поверх гуртожитку №1, площею 2 кв. м, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 32. Строк оренди - на період воєнного стану та 1 рік після його припинення або скасування. по наиболее оптимальной цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принять участие в распродажах с молотка и подобрать самые разнообразные товары: квартиры, спиртзаводы, автомобили, арендовать вагоны. Про передачу в оренду державного нерухомого майна - частини нежитлового приміщення загального користування, технічний поверх гуртожитку №1, площею 2 кв. м, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 32. Строк оренди - на період воєнного стану та 1 рік після його припинення або скасування. например, уже выставлен на аукцион и ждет своего нового обладателя. В категории Оренда державного та комунального майна Вы сможете найти еще много разных вариантов таких предложений. Ежедневно здесь покупают технику и мебель. Широкий выбор товаров предложен в каждом городе страны, в том числе и в Северодонецке.