Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20230324-05909 ID: 641d55f6f08bebc771969d9a Номер лота: 50777

Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина приміщення технічної будівлі РТПС-Котовськ, площею 12,00 кв.м. та частина замощення, площею 5,00 кв.м, за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Вестерничани, вул. Ягорлицька (Ворошилова), буд. 115а На період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування.

Показать больше
Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина приміщення технічної будівлі РТПС-Котовськ, площею 12,00 кв.м. та частина замощення, площею 5,00 кв.м, за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Вестерничани, вул. Ягорлицька (Ворошилова),... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

11,09 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

0,11 грн без НДС

Вартість договору

1 900 грн

Цена за 1м/кв.

0,65 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко отыскать Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина приміщення технічної будівлі РТПС-Котовськ, площею 12,00 кв.м. та частина замощення, площею 5,00 кв.м, за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Вестерничани, вул. Ягорлицька (Ворошилова), буд. 115а На період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування. по самой доступной цене? Сегодня на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принимать участие в аукционах и найти самые разнообразные позиции: квартиры, спиртзаводы, автомобили, арендовать вагоны. Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина приміщення технічної будівлі РТПС-Котовськ, площею 12,00 кв.м. та частина замощення, площею 5,00 кв.м, за адресою: Одеська область, Подільський район, с. Вестерничани, вул. Ягорлицька (Ворошилова), буд. 115а На період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування. например, уже выставлен на аукцион и ожидает своего покупателя. В категории Оренда державного та комунального майна Вы можете подыскать еще много разных вариантов таких позиций. Ежедневно здесь покупают пиломатериалы для экспорта в европу. Большой ассортимент позиций предложен в каждом уголке Украины, в том числе и в Житомире.