Аукціон завершено. Договір підписано

Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення №7 за адресою: м.Тернопіль, вул.Гетьмана Сагайдачного,2 загальною площею 29,5 кв.м, розміщеного на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.

Показать больше
Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення №7 за адресою: м.Тернопіль, вул.Гетьмана Сагайдачного,2 загальною площею 29,5 кв.м, яке пропонується для передачі в оренду під розміщення офісу розміщене на 1-му поверсі, чотирьохповерхового... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

5 204,3 грн с НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

52,04 грн с НДС

Вартість договору

5 204,3 грн

Цена за 1м/кв.

176,42 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как легко выбрать Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення №7 за адресою: м.Тернопіль, вул.Гетьмана Сагайдачного,2 загальною площею 29,5 кв.м, розміщеного на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. по самой низкой стоимости? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно участвовать в распродажах с молотка и выбрать самые разные товары: часть или полностью жилой дом, квартиру, недостроенное помещение школы, больницы, многоэтажного дома. Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення №7 за адресою: м.Тернопіль, вул.Гетьмана Сагайдачного,2 загальною площею 29,5 кв.м, розміщеного на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. например, уже выставлены на продажу и ждет своего покупателя. В данном разделе Оренда з пріоритетним правом Вы сможете посмотреть еще много разных вариантов таких позиций. Ежедневно на сайте покупают древесину. Большой выбор наименований предоставлен в каждом регионе страны, например, в Мелитополе.