Аукціон завершено. Договір підписано

Оренда нежитлових приміщень одноповерхової будівлі підзарядної літ. «Б», площею 183,5 кв.м, що знаходиться за адресою: Чернівецька обл., Глибоцький р-н, с. Черепківці, вул. Привокзальна, 3Л, для розміщення офісних приміщень.

Показать больше
Оренда нежитлових приміщень одноповерхової будівлі підзарядної літ. «Б», площею 183,5 кв.м, що знаходиться за адресою: Чернівецька обл., Глибоцький р-н, с. Черепківці, вул. Привокзальна, 3Л, для розміщення офісних приміщень. Об’єкт побудований та введений в... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

6 995,05 грн без НДС

Мінімальний крок

209,85 грн без НДС

Вартість договору

16 210 грн

Цена за 1м/кв.

38,12 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как можно найти Оренда нежитлових приміщень одноповерхової будівлі підзарядної літ. «Б», площею 183,5 кв.м, що знаходиться за адресою: Чернівецька обл., Глибоцький р-н, с. Черепківці, вул. Привокзальна, 3Л, для розміщення офісних приміщень. по самой доступной стоимости? Сейчас на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принимать участие в публичных торгах и подыскать самые разные позиции: земельный участок, двухкомнатную квартиру, гараж, автомобиль. Оренда нежитлових приміщень одноповерхової будівлі підзарядної літ. «Б», площею 183,5 кв.м, що знаходиться за адресою: Чернівецька обл., Глибоцький р-н, с. Черепківці, вул. Привокзальна, 3Л, для розміщення офісних приміщень. например, уже выставлены на продажу и ждет своего покупателя. В данном разделе Оренда або права використання майна за регламентом на англійському аукціоні Вы отыщете еще много разных вариантов таких предложений. Ежедневно на сайте находят движимое и недвижимое имущество компаний. Огромный ассортимент товаров предложен в каждом регионе Украины, в том числе и в Чернигове.