Аукціон завершено. Акт/договір підписано

Перший повторний аукціон з можливістю зниження початкової вартості з продажу рухомого майна боржника Товариства з Обмеженою Відповідальністю «Механі К»

Показати більше
- Транспортний засіб марки FIAT, модель DOBLO 1248, рік випуску 2007, колір білий, двигун 1817457, номер шасі (кузов, рама) ZFA22300005499373, реєстраційний номер СЕ8928ВС, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу СХХ305681, видане 24 липня 2014... Показати більше
Стартова ціна лота

54 582,4 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

545,82 грн без ПДВ

Вартість договору

160 000 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як можна відшукати Перший повторний аукціон з можливістю зниження початкової вартості з продажу рухомого майна боржника Товариства з Обмеженою Відповідальністю «Механі К» за найкращою ціною? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в державних аукціонах і підібрати найрізноманітніші позиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Перший повторний аукціон з можливістю зниження початкової вартості з продажу рухомого майна боржника Товариства з Обмеженою Відповідальністю «Механі К» наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого покупця. У цьому розділі Продаж майна боржників у справах про банкрутство (пониження) Ви зможете підшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті купують банківський конфіскат. Величезний перелік позицій надано в кожному регіоні країни, наприклад, в Херсоні.