Аукціон не відбувся

Аукціон з продажу майна банкрута Державного підприємства “Ягільницький кінний завод” (код ЄДРПОУ 00855925): (лот № 13) комплекс, будівлі та споруди племконеферми загальною площею 4 405,7 м.кв. за адресою: вул. О. Кобилянської, буд. 13, с. Нагірянка, Чортківський р-н, Тернопільська область та інше рухоме майно.

Показати більше
Справа про банкрутство (неплатоспроможність) № 10/Б-711 перебуває в провадженні Господарського суду Тернопільської області - Відомості про продавця майна (боржника): ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЯГІЛЬНИЦЬКИЙ КІННИЙ ЗАВОД" (ЄДРПОУ 00855925), адреса:... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

2 594 480 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

129 724 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

259 448 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як можна знайти Аукціон з продажу майна банкрута Державного підприємства “Ягільницький кінний завод” (код ЄДРПОУ 00855925): (лот № 13) комплекс, будівлі та споруди племконеферми загальною площею 4 405,7 м.кв. за адресою: вул. О. Кобилянської, буд. 13, с. Нагірянка, Чортківський р-н, Тернопільська область та інше рухоме майно. за найбільш доступною вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в аукціонах і купити найрізноманітніші пропозиції: групу інвентарних об'єктів: гараж, підвал, кафе, склад. Аукціон з продажу майна банкрута Державного підприємства “Ягільницький кінний завод” (код ЄДРПОУ 00855925): (лот № 13) комплекс, будівлі та споруди племконеферми загальною площею 4 405,7 м.кв. за адресою: вул. О. Кобилянської, буд. 13, с. Нагірянка, Чортківський р-н, Тернопільська область та інше рухоме майно. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. У категорії Продаж майна боржників у справах про банкрутство Ви можете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті забирають автомобілі чиновників. Великий асортимент лотів надано в кожному куточку країни, в тому числі в Кривому Розі.