Аукціон не відбувся

: BRE001-UA-20220926-05803 ID: 633197205abe36c05ca7dda0 Номер лота: 36462949-5

Універсальний подрібнювач мульчувач Talex Leopard, який призначений для знищення рослинних залишків для мульчування рослин, зрізання гілок, дерев та чагарників, а також робить його ідеальним для видалення залишків стерні кукурудзи, соняшника та мульчування на луках та пасовищах. Пристрій працює від валу відбору потужності трактора через ВОМ 540 об/хв.

Показати більше
Арбітражний керуючий Чернецька А.А. (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №123 від 06.02.2013р.) – ліквідатор Товариства з обмеженою відповідальністю "УБ - Коменсе" (34652, Рівненська обл., Березнівський р-н, с.... Показати більше
Стартова ціна лота

59 000 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

590 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

5 900 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна вибрати Універсальний подрібнювач мульчувач Talex Leopard, який призначений для знищення рослинних залишків для мульчування рослин, зрізання гілок, дерев та чагарників, а також робить його ідеальним для видалення залишків стерні кукурудзи, соняшника та мульчування на луках та пасовищах. Пристрій працює від валу відбору потужності трактора через ВОМ 540 об/хв. по найбільш низькій ціні? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в публічних торгах і знайти найрізноманітніші пропозиції: будівлі заводу, активи банку-банкрута. Універсальний подрібнювач мульчувач Talex Leopard, який призначений для знищення рослинних залишків для мульчування рослин, зрізання гілок, дерев та чагарників, а також робить його ідеальним для видалення залишків стерні кукурудзи, соняшника та мульчування на луках та пасовищах. Пристрій працює від валу відбору потужності трактора через ВОМ 540 об/хв. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого нового володаря. В розділі Продаж майна боржників у справах про банкрутство Ви можете подивитися ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Кожен день тут купують конфісковані авто. Широкий вибір позицій запропонований в кожному місті країни, в тому числі в Білій Церкві.