Аукціон завершено

: BSE001-UA-20220203-69066 ID: 61fb8438d345ad9bf8c294b1 Номер лота: NBU-B-22
Тип процедури: Продаж за регламентом Регіон: Київ

Брухт монет виведених з експлуатації номіналом 1, 2, 5, 25 та 1 грн. загальною вагою 70 374,89 кг. Відвантаження брухту із території Національного банку у м. Києві (вул. Пухівська) здійснюється власними силами та за рахунок покупця, включаючи всі витрати, пов’язані з транспортуванням, розвантаженням, зважуванням. Національним банком не здійснюється сортування монет за матеріалами під час знищення зображення. Продаж брухту здійснюється на умовах, зазначених в додатках.

Показати більше
Брухт монет виведених з експлуатації номіналом 1, 2, 5, 25 та 1 грн. загальною вагою 70 374,89 кг. Відвантаження брухту із території Національного банку у м. Києві (вул. Пухівська) здійснюється власними силами та за рахунок покупця, включаючи всі витрати,... Показати більше
Стартова ціна лота

1 772 128,03 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

17 721,28 грн без ПДВ

Вартість договору

3 270 001 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко знайти Брухт монет виведених з експлуатації номіналом 1, 2, 5, 25 та 1 грн. загальною вагою 70 374,89 кг. Відвантаження брухту із території Національного банку у м. Києві (вул. Пухівська) здійснюється власними силами та за рахунок покупця, включаючи всі витрати, пов’язані з транспортуванням, розвантаженням, зважуванням. Національним банком не здійснюється сортування монет за матеріалами під час знищення зображення. Продаж брухту здійснюється на умовах, зазначених в додатках. по найбільш низькій вартості? Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в державних аукціонах і вибрати самі різні позиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Брухт монет виведених з експлуатації номіналом 1, 2, 5, 25 та 1 грн. загальною вагою 70 374,89 кг. Відвантаження брухту із території Національного банку у м. Києві (вул. Пухівська) здійснюється власними силами та за рахунок покупця, включаючи всі витрати, пов’язані з транспортуванням, розвантаженням, зважуванням. Національним банком не здійснюється сортування монет за матеріалами під час знищення зображення. Продаж брухту здійснюється на умовах, зазначених в додатках. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Продаж за регламентом Ви зможете відшукати ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті знаходять авто держслужбовців. Широкий перелік найменувань запропонований в кожному місті країни, наприклад, в Житомирі.