Аукціон не відбувся

: BSE001-UA-20230602-13339 ID: 647996708f4b55a9dc1bc112 Номер лота: АА207N000006

Продаж нерухомого майна*, а саме: будівля, нежитлова літ. «Б-1» загальною площею 1672,5 кв.м., реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 311603363101, що знаходиться за адресою: Харківська область, місто Харків, проспект Героїв Сталінграда, 144/2, яка належить Іпотекодавцю на праві власності, знаходиться у його володінні та управлінні, і є предметом іпотеки АТ «БАНК СІЧ». *нерухоме майно реалізується відповідно до умов Договору іпотеки та порядку встановленому ст. 38 Закону України "Про іпотеку", з подальшим укладенням Іпотекодержателем від свого імені договору купівлі-продажу предмета іпотеки з іншою особою – покупцем, за результатами аукціону проведеного в електронній торговій системі Prozorro.Продажі та у відповідності до Регламенту роботи електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД 2 щодо проведення електронних аукціонів з продажу / надання в оренду майна (активів) / передачі права. Предмет іпотеки частково передано в оренду.

Показати більше
Продаж нерухомого майна*, а саме: будівля, нежитлова літ. «Б-1» загальною площею 1672,5 кв.м., реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 311603363101, що знаходиться за адресою: Харківська область, місто Харків, проспект Героїв Сталінграда, 144/2, яка... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

30 682 008 грн з ПДВ

Розмір кроку аукціону

306 820,08 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

3 068 200,8 грн

Реєстраційний внесок

1 700 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко підібрати Продаж нерухомого майна*, а саме: будівля, нежитлова літ. «Б-1» загальною площею 1672,5 кв.м., реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 311603363101, що знаходиться за адресою: Харківська область, місто Харків, проспект Героїв Сталінграда, 144/2, яка належить Іпотекодавцю на праві власності, знаходиться у його володінні та управлінні, і є предметом іпотеки АТ «БАНК СІЧ». *нерухоме майно реалізується відповідно до умов Договору іпотеки та порядку встановленому ст. 38 Закону України "Про іпотеку", з подальшим укладенням Іпотекодержателем від свого імені договору купівлі-продажу предмета іпотеки з іншою особою – покупцем, за результатами аукціону проведеного в електронній торговій системі Prozorro.Продажі та у відповідності до Регламенту роботи електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД 2 щодо проведення електронних аукціонів з продажу / надання в оренду майна (активів) / передачі права. Предмет іпотеки частково передано в оренду. за найкращою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в торгах і купити найрізноманітніші пропозиції: круглий лісоматеріал ясена, оренда землі. Продаж нерухомого майна*, а саме: будівля, нежитлова літ. «Б-1» загальною площею 1672,5 кв.м., реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 311603363101, що знаходиться за адресою: Харківська область, місто Харків, проспект Героїв Сталінграда, 144/2, яка належить Іпотекодавцю на праві власності, знаходиться у його володінні та управлінні, і є предметом іпотеки АТ «БАНК СІЧ». *нерухоме майно реалізується відповідно до умов Договору іпотеки та порядку встановленому ст. 38 Закону України "Про іпотеку", з подальшим укладенням Іпотекодержателем від свого імені договору купівлі-продажу предмета іпотеки з іншою особою – покупцем, за результатами аукціону проведеного в електронній торговій системі Prozorro.Продажі та у відповідності до Регламенту роботи електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД 2 щодо проведення електронних аукціонів з продажу / надання в оренду майна (активів) / передачі права. Предмет іпотеки частково передано в оренду. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого нового володаря. У лінійці Продаж за регламентом Ви знайдете ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня тут купують кольоровий метал. Великий перелік лотів надано в кожному регіоні України, в тому числі в Херсоні.