Аукціон не відбувся

Кіровоградська обл., м. Долинська, вул. Соборності України, 39. Оренда – приміщення 2-го та 3-го поверху площею 1774,60 кв.м. (В)

Показати більше
Пропонується до оренди приміщення 2-го та 3-го поверху площею 1774,60 кв.м. Розташування - будівля знаходиться біля центральної частини міста. Середні автомобільний і пішохідний потоки. Стан приміщень частково задовільний, підходить для офісів, склад тощо.... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

8 873 грн з ПДВ

Мінімальний крок

100 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

5 323,8 грн

Реєстраційний внесок

17 грн

Ціна за 1м/кв.

5 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна відшукати Кіровоградська обл., м. Долинська, вул. Соборності України, 39. Оренда – приміщення 2-го та 3-го поверху площею 1774,60 кв.м. (В) за найбільш доступною ціною? Зараз на сайті Державні аукціони ProZorro Україна, тендери та закупівлі можна брати участь в публічних торгах і придбати найрізноманітніші пропозиції: недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Кіровоградська обл., м. Долинська, вул. Соборності України, 39. Оренда – приміщення 2-го та 3-го поверху площею 1774,60 кв.м. (В) наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого покупця. У категорії Комерційна оренда на англійському аукціоні Ви можете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Кожен день на сайті купують автомобілі чиновників. Широкий асортимент позицій запропонований в кожному куточку України, в тому числі в Тернополі.