Торги не відбулися

: GFD001-UA-20211011-03426 ID: 61644908f006055e0d12757f Номер лота: GL48N420722
Тип процедури: ФГВФО (голандський аукціон) Регіон: Київ

Кредитний портфель, що складається з дебіторської заборгованоті за 7 позиціями (перелік наведено в публічному паспорті активу)

Показати більше
Кредитний портфель, що складається з дебіторської заборгованоті за 7 позиціями (перелік наведено в публічному паспорті активу)
Стартова ціна лота

71,42 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

0,71 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

7,14 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко придбати Кредитний портфель, що складається з дебіторської заборгованоті за 7 позиціями (перелік наведено в публічному паспорті активу) за найдоступнішою вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Кредитний портфель, що складається з дебіторської заборгованоті за 7 позиціями (перелік наведено в публічному паспорті активу) наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого нового володаря. У категорії ФГВФО (голандский аукціон) Ви знайдете ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті купують конфісковані авто. Широкий перелік лотів надано в кожному куточку України, в тому числі в Сумах.