Аукціон завершено. Договір підписано

Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій з передачі в оренду нежитлових приміщень площею 114,9 кв.м за адресою: вул. Пушкіна, 43 а, м. Полтава

Показати більше
Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням. Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 712,5 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

27,12 грн без ПДВ

Вартість договору

1 356,25 грн

Ціна за 1м/кв.

23,61 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко відшукати Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій з передачі в оренду нежитлових приміщень площею 114,9 кв.м за адресою: вул. Пушкіна, 43 а, м. Полтава за найбільш доступною ціною? Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в торгах і підібрати найрізноманітніші позиції: недобудоване приміщення, конфісковану квартиру або завод. Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій з передачі в оренду нежитлових приміщень площею 114,9 кв.м за адресою: вул. Пушкіна, 43 а, м. Полтава наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда майна (пониження) Ви можете знайти ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня тут купують банківський конфіскат. Широкий асортимент позицій запропонований в кожному регіоні країни, наприклад, в Кременчуці.