Аукціон завершено. Договір підписано

Буфет Коритненського ЗЗСО І-ІІІ ст., що розташований за адресою: с.Коритне вул.Головна, 15, загальною площею - 5.40 кв.м.

Показати більше
Аукціон з передачі в оренду комунального нерухомого майна - буфету Коритненського ЗЗСО І-ІІІ ст., , загальною площею 5.40 кв.м., в тому числі нежитлове приміщення (1-21) площею 5.5 кв.м., будівлі ЗЗСО І-ІІІ ст., розміщеної за адресою: 59223, Чернівецька... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

115,5 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

1,15 грн без ПДВ

Вартість договору

24,26 грн

Ціна за 1м/кв.

21,39 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко купити Буфет Коритненського ЗЗСО І-ІІІ ст., що розташований за адресою: с.Коритне вул.Головна, 15, загальною площею - 5.40 кв.м. за найбільш доступною ціною? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в торгах і знайти найрізноманітніші пропозиції: будівлі заводу, активи банку-банкрута. Буфет Коритненського ЗЗСО І-ІІІ ст., що розташований за адресою: с.Коритне вул.Головна, 15, загальною площею - 5.40 кв.м. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого нового володаря. В розділі Оренда державного та комунального майна (пониження) Ви можете відшукати ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня тут купують автомобілі. Великий вибір позицій запропонований в кожному регіоні України, в тому числі в Кам'янському.