Аукціон відмінено

: LLE001-UA-20210920-55575 ID: 6148aee5cb773e045680d367 Номер лота: 1

Аукціон щодо передачі в оренду нежитлового приміщення площею 27.26 м.кв. за адресою – Львівська область, с. Завадівка, вул. Військове містечко, буд. 8а.

Показати більше
проведення аукціону та передачі в оренду нерухомого майна яке належить КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТУРКІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" ТУРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

4 100 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

41 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

8 200 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

150,4 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко придбати Аукціон щодо передачі в оренду нежитлового приміщення площею 27.26 м.кв. за адресою – Львівська область, с. Завадівка, вул. Військове містечко, буд. 8а. за найоптимальнішою вартістю. Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в державних аукціонах і придбати найрізноманітніші пропозиції: квартиру, недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Аукціон щодо передачі в оренду нежитлового приміщення площею 27.26 м.кв. за адресою – Львівська область, с. Завадівка, вул. Військове містечко, буд. 8а. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. У лінійці Оренда майна Ви можете знайти ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті купують металлолом. Величезний асортимент лотів надано в кожному місті України, наприклад, в Мелітополі.