Аукціон завершено. Договір підписано

Аукціон з передачі в погодинну оренду нежитлового приміщення комунальної власності за адресою: м.Тернопіль, вул. Лепкого,1загальною площею 70.1кв.м. розміщеного на першому поверсі нежитлової будівлі Тернопільського дошкільного закладу № 22 Тернопільської міської ради.

Показати більше
Тип переліку: Перелік першого типу. Наявність рішення про включення об’єкта до Переліку: Так Вид об’єкта: Нерухоме майно. Назва об’єкта: нежитлові приміщення 1 поверху Місцезнаходження об’єкта: м.Тернопіль, вул. Лепкого1 Загальна площа об’єкта:... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за годину

6,1 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

0,06 грн без ПДВ

Вартість договору

55 грн

Ціна за 1м/кв.

0,09 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко купити Аукціон з передачі в погодинну оренду нежитлового приміщення комунальної власності за адресою: м.Тернопіль, вул. Лепкого,1загальною площею 70.1кв.м. розміщеного на першому поверсі нежитлової будівлі Тернопільського дошкільного закладу № 22 Тернопільської міської ради. по найприйнятнішій вартості? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Аукціон з передачі в погодинну оренду нежитлового приміщення комунальної власності за адресою: м.Тернопіль, вул. Лепкого,1загальною площею 70.1кв.м. розміщеного на першому поверсі нежитлової будівлі Тернопільського дошкільного закладу № 22 Тернопільської міської ради. наприклад, вже виставлений на продаж і очікує свого покупця. В розділі Оренда майна Ви можете підшукати ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня тут забирають банківський конфіскат. Широкий вибір найменувань запропонований в кожному регіоні України, наприклад, в Києві.