Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20220624-40971 ID: 62b5a5798f626f8c4f9fb941 Номер лота: 50027

Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина нежитлового приміщення, площею 249.2 кв. м, що знаходиться за адресою: місто Кропивницький, вулиця Шевченка ,1 Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану.

Показати більше
Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина нежитлового приміщення, площею 249.2 кв. м, що знаходиться за адресою: місто Кропивницький, вулиця Шевченка ,1 Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно)... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

249,2 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

2,49 грн без ПДВ

Вартість договору

270 грн

Ціна за 1м/кв.

1 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко придбати Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина нежитлового приміщення, площею 249.2 кв. м, що знаходиться за адресою: місто Кропивницький, вулиця Шевченка ,1 Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану. за найдоступнішою ціною? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в державних аукціонах і купити найрізноманітніші пропозиції: завод, цех, деревину необроблену, нежитлове приміщення. Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина нежитлового приміщення, площею 249.2 кв. м, що знаходиться за адресою: місто Кропивницький, вулиця Шевченка ,1 Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого покупця. У цьому розділі Оренда державного та комунального майна Ви знайдете ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день тут купують нерухомість. Широкий перелік найменувань запропонований в кожному місті України, наприклад, в Полтаві.