Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20220624-96378 ID: 62b5a5fbf22bfa8e8a8c1012 Номер лота:

Нежитлове приміщення адміністративно-лабораторного корпусу загальною площею 98 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 1.

Показати більше
Нежитлове приміщення адміністративно-лабораторного корпусу загальною площею 98 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 1.

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 930,38 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

29,3 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

11 725,7 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

29,9 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко підібрати Нежитлове приміщення адміністративно-лабораторного корпусу загальною площею 98 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 1. по найбільш низькій ціні? Зараз на сайті Представництво ТОВ «Електронні торги України» у м. Чернівці можна брати участь в державних аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: квартири, спиртзаводи, автомобілі, оренда вагонів. Нежитлове приміщення адміністративно-лабораторного корпусу загальною площею 98 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 1. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда державного та комунального майна Ви можете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Щодня тут знаходять арештоване майно. Широкий перелік позицій запропонований в кожному куточку України, в тому числі в Кам'янському.