Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20220927-43832 ID: 6332d46dc2b11537e567970b Номер лота: 32121

Аукціон із зниженням стартової ціни з передачі в оренду нерухомого майна - нежитлових приміщень, площею 34,6 кв.м, розміщених на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Львівська область,Дрогобицький район, м.Борислав, вул..Грушевського,7 , що перебувають на балансі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, яке не було передано в оренду за результатами аукціону на продовження договору оренди (пункт 152 Порядку) Строк дії договорів оренди державного майна, які укладаються під час дії воєнного стану, не може перевищувати 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану. Акт приймання -передачі з попереднім орендарем ще не підписано, але орендарю і балансоутримувачу направлено лист про необхідність підписання акту повернення. Детальна інформація про об'єкт оренди та порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 32121.

Показати більше
Аукціон із зниженням стартової ціни з передачі в оренду нерухомого майна - нежитлові приміщення, площею 34,6 кв.м, розміщених на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Львівська область,Дрогобицький район, м.Борислав, вул..Грушевського,7 , що... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 169,92 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

21,7 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

17 359,36 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

62,71 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де можна придбати Аукціон із зниженням стартової ціни з передачі в оренду нерухомого майна - нежитлових приміщень, площею 34,6 кв.м, розміщених на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Львівська область,Дрогобицький район, м.Борислав, вул..Грушевського,7 , що перебувають на балансі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, яке не було передано в оренду за результатами аукціону на продовження договору оренди (пункт 152 Порядку) Строк дії договорів оренди державного майна, які укладаються під час дії воєнного стану, не може перевищувати 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану. Акт приймання -передачі з попереднім орендарем ще не підписано, але орендарю і балансоутримувачу направлено лист про необхідність підписання акту повернення. Детальна інформація про об'єкт оренди та порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 32121. по найбільш оптимальній вартості? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в аукціонах і купити найрізноманітніші пропозиції: спиртзавод, недобудований об'єкт будівництва, однокімнатну квартиру. Аукціон із зниженням стартової ціни з передачі в оренду нерухомого майна - нежитлових приміщень, площею 34,6 кв.м, розміщених на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Львівська область,Дрогобицький район, м.Борислав, вул..Грушевського,7 , що перебувають на балансі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, яке не було передано в оренду за результатами аукціону на продовження договору оренди (пункт 152 Порядку) Строк дії договорів оренди державного майна, які укладаються під час дії воєнного стану, не може перевищувати 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану. Акт приймання -передачі з попереднім орендарем ще не підписано, але орендарю і балансоутримувачу направлено лист про необхідність підписання акту повернення. Детальна інформація про об'єкт оренди та порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 32121. наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого покупця. В розділі Оренда державного та комунального майна Ви можете відшукати ще багато різних варіантів таких пропозицій. Кожен день тут знаходять брухт кольорових металів. Величезний асортимент лотів запропонований в кожному регіоні країни, в тому числі в Бердянську.