Аукціон завершено. Договір підписано

Оголошується аукціон на право оренди приміщеннь № 65, № 66 (нумерація за інвентарною справою 1 поверху) основною площею 41,2 кв.м. (загальною площею 41,2 кв.м. з урахуванням коефіцієнту 1.0 - окремий вхід), які знаходяться на 1 поверсі адміністративної будівлі (4 поверхи) по вул. Театральна, 14, м. Вінниця, за результатами якого чинний договір оренди може бути продовжений з ПП "Культтовари - Вінниця", або укладений з новим орендарем.

Показати більше
Оголошується аукціон на право оренди приміщеннь № 65, № 66 (нумерація за інвентарною справою 1 поверху) основною площею 41,2 кв.м. (загальною площею 41,2 кв.м. з урахуванням коефіцієнту 1.0 - окремий вхід), які знаходяться на 1 поверсі адміністративної... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

5 935,76 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

59,36 грн з ПДВ

Вартість договору

5 936 грн

Ціна за 1м/кв.

144,07 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко підібрати Оголошується аукціон на право оренди приміщеннь № 65, № 66 (нумерація за інвентарною справою 1 поверху) основною площею 41,2 кв.м. (загальною площею 41,2 кв.м. з урахуванням коефіцієнту 1.0 - окремий вхід), які знаходяться на 1 поверсі адміністративної будівлі (4 поверхи) по вул. Театральна, 14, м. Вінниця, за результатами якого чинний договір оренди може бути продовжений з ПП "Культтовари - Вінниця", або укладений з новим орендарем. за найдоступнішою вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна взяти участь в державних аукціонах і підшукати найрізноманітніші пропозиції: лісоматеріал сосни, деревину дерев'яну промислового використання. Оголошується аукціон на право оренди приміщеннь № 65, № 66 (нумерація за інвентарною справою 1 поверху) основною площею 41,2 кв.м. (загальною площею 41,2 кв.м. з урахуванням коефіцієнту 1.0 - окремий вхід), які знаходяться на 1 поверсі адміністративної будівлі (4 поверхи) по вул. Театральна, 14, м. Вінниця, за результатами якого чинний договір оренди може бути продовжений з ПП "Культтовари - Вінниця", або укладений з новим орендарем. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда з пріоритетним правом Ви можете підшукати ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Кожен день тут знаходять кольоровий метал. Широкий перелік позицій надано в кожному куточку України, наприклад, в Чернігові.