Торги завершено. Договір / акт підписано

: LRE001-UA-20211126-61722 ID: 61a0dbe13fcc54e97ba1dfaa Номер лота: 1

Продаж права оренди земельною ділянкою місце розташування якої м. Івано-Франківськ, вулиця с. Радча, урочище "Коло бочок", площею 0,2941 га, з цільовим призначенням 03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)

Показати більше
Земельні торги проводяться у формі електронного аукціону в режимі реального часу в мережі Інтернет, за результатами проведення якого укладається договір купівлі-продажу земельної ділянки з переможцем земельних торгів, який запропонував найвищу ціну за... Показати більше

Шукай ефективно!

Єдиний інтерфейс
Стартова ціна

24 532 грн без ПДВ

Мінімальний крок

245,32 грн без ПДВ

Вартість договору

25 100 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна відшукати Продаж права оренди земельною ділянкою місце розташування якої м. Івано-Франківськ, вулиця с. Радча, урочище "Коло бочок", площею 0,2941 га, з цільовим призначенням 03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) за найкращою ціною? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в аукціонах і підібрати найрізноманітніші позиції: недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Продаж права оренди земельною ділянкою місце розташування якої м. Івано-Франківськ, вулиця с. Радча, урочище "Коло бочок", площею 0,2941 га, з цільовим призначенням 03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого нового володаря. У категорії Земельні торги - оренда Ви можете підшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Щодня на сайті купують будинки. Величезний асортимент позицій запропонований в кожному куточку України, в тому числі в Лисичанську.