Аукціон не відбувся

Оренда нерухомого майна, що належить ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», а саме: Житловий будинок (господарська будівля, В), площею 225,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Обухівський район, смт. Козин, вулиця Монашинська, будинок 2-В.

Показати більше
Оренда нерухомого майна, що належить ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», а саме: Житловий будинок (господарська будівля, В), площею 225,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Обухівський район, смт. Козин, вулиця... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

190 123,6 грн з ПДВ

Мінімальний крок

1 901,24 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

34 222,25 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

842 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як можна знайти Оренда нерухомого майна, що належить ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», а саме: Житловий будинок (господарська будівля, В), площею 225,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Обухівський район, смт. Козин, вулиця Монашинська, будинок 2-В. за найдоступнішою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в аукціонах і знайти найрізноманітніші позиції: однокімнатну квартиру, об'єкт незавершеного будівництва, спиртзавод, дозвіл на використання надр. Оренда нерухомого майна, що належить ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», а саме: Житловий будинок (господарська будівля, В), площею 225,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Обухівський район, смт. Козин, вулиця Монашинська, будинок 2-В. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Оренда або права використання майна за регламентом на голландському аукціоні Ви можете знайти ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня на сайті забирають банківський конфіскат. Широкий асортимент лотів надано в кожному місті країни, наприклад, в Одесі.