Аукціон не відбувся

Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Марганець (літера А), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Марганець, площа Привокзальна, 1.

Показати більше
Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Марганець (літера А), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Марганець, площа... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

295 грн без ПДВ

Мінімальний крок

8,85 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

177 грн

Реєстраційний внесок

17 грн

Ціна за 1м/кв.

147,5 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко підібрати Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Марганець (літера А), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Марганець, площа Привокзальна, 1. по найбільш прийнятній ціні? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в торгах і вибрати найрізноманітніші позиції: однокімнатну квартиру, об'єкт незавершеного будівництва, спиртзавод, дозвіл на використання надр. Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Марганець (літера А), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Марганець, площа Привокзальна, 1. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого нового володаря. В даному розділі Оренда або права використання майна за регламентом на англійському аукціоні Ви зможете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті купують брухт кольорових металів. Широкий асортимент позицій надано в кожному регіоні країни, в тому числі в Бердянську.