Аукціон не відбувся

Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Мудрьона (літера А-2), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг,вул. Меркулова, 9Б.

Показати більше
Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Мудрьона (літера А-2), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг,вул.... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

642,5 грн без ПДВ

Мінімальний крок

19,28 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

385,5 грн

Реєстраційний внесок

17 грн

Ціна за 1м/кв.

321,25 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна вибрати Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Мудрьона (літера А-2), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг,вул. Меркулова, 9Б. по найбільш оптимальній вартості? Зараз на сайті Державні аукціони ПРОЗОРРО Україна, закупівлі: ФГВФО, СЕТАМ, ФДМУ можна брати участь в публічних торгах і купити самі різні позиції: лісоматеріал сосни, деревину дерев'яну промислового використання. Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 2-поверхової будівлі вокзалу станції Мудрьона (літера А-2), площею 2,0 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг,вул. Меркулова, 9Б. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Оренда або права використання майна за регламентом на англійському аукціоні Ви знайдете ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня тут купують металобрухт. Великий асортимент найменувань надано в кожному куточку країни, в тому числі в Мелітополі.