Аукціон не відбувся

Довгострокова оренда приміщень вільного призначення площею 68,3 кв.м. в с. Шахтарське, В-Новосілківського р-у, Донецької обл.

Показати більше
Приміщення розташовані в частині одноповерхової будівлі, технічний стан задовільний, потребує капітального ремонту окремих елементів, електропостачання наявне, водопостачання відсутнє, опалення пічне, будівля розташована у центрі села, інфраструктура відсутня. Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 350 грн з ПДВ

Мінімальний крок

120 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

1 410 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

34,41 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко знайти Довгострокова оренда приміщень вільного призначення площею 68,3 кв.м. в с. Шахтарське, В-Новосілківського р-у, Донецької обл. за найбільш доступною ціною? Сьогодні на сайті Державні аукціони ПРОЗОРРО Україна, закупівлі: ФГВФО, СЕТАМ, ФДМУ можна брати участь в торгах і знайти найрізноманітніші пропозиції: лісоматеріал сосни, деревину дерев'яну промислового використання. Довгострокова оренда приміщень вільного призначення площею 68,3 кв.м. в с. Шахтарське, В-Новосілківського р-у, Донецької обл. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда або права використання майна за регламентом на англійському аукціоні Ви зможете знайти ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті знаходять авто на аукціоні. Великий вибір позицій надано в кожному куточку країни, в тому числі в Ужгороді.